CLARKE DWELLING

WILLOUGHBY NSW

A dramatic addition to this Californian Bungalow was created through a contemporary re-imagining of the original roof pitch. An internal double height void ensures that the homes natural light is retained should the adjoining site to the north be redeveloped.

Location

Willoughby, NSW

Builder

Red Empire Constructions

Engineering

SDA Structures

Photography

The Guthrie Project

/Next

SmithTzannes_Willoughby_006_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_022_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_025_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_051_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_118_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_131_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_133_Guthrie_ScreenRes.jpg
SmithTzannes_Willoughby_140_Guthrie_ScreenRes.jpg